dinsdag 2 juli 2024

Kattenkaart en uilenkaart uit Duitsland

Volgens de PostNL app zou ik vandaag 3 Postcrossing kaarten moeten ontvangen, maar het waren er maar 2. Hopelijk ligt de 3e morgen in de bus.

Het eerste kaartje is dit kattenkaartje. Het is afkomstig uit het Beneden Rijngebied, dichtbij Venlo. 
Ik weet niet goed of ik het kaartje verticaal moet houden zodat de kat rechtop zit .....

.....of horizontaal zodat je de tekst kunt lezen
Vertaald staat er: "Je krijgt de indruk dat de moderne natuurkunde gebaseerd is op aannames, die op de een of andere manier lijken op de glimlach van een kat die er niet eens is. Albert Einstein".

Deze kaart heeft er 5 dagen over gedaan om 143 kilometer af te leggen.
Op de postzegel weer dezelfde schattige jonge steenbokjes die al eerder op een kaart zaten:

De tweede kaart is dit kaartje met 2 uiltjes en de tekst "Gesucht und gefunden..." (Gezocht en gevonden), die 515 kilometer heeft afgelegd in 5 dagen.
De afzendster stuurt de groeten uit Falkensee, een klein stadje net buiten Berlijn. Als ze uit haar raam kijkt ziet ze 3 mooie groene bomen en een bamboe struik. Aan de andere kant van de straat ziet ze het mooie gezellige huis en tuin van de buren. Het is een geel huis met groene luiken. Het is een vrij drukke straat maar dankzij alle bomen is het niet te rumoerig. Ze houdt van haar straat.
(Deze beschrijving geeft ze, omdat ik in mijn profiel heb gezet dat als mensen niet weten wat ze moeten schrijven, dat ze kunnen beschrijven wat ze zien als ze uit het raam kijken van de kamer waarin ze de kaart schrijven).

Ook op deze kaart de postzegel met de steenbokjes



Geen opmerkingen:

Een reactie posten